jueves, 22 de junio de 2017

CELEBREM!


El passat diumenge es va celebrar al Parc del Poble una festa per percebre i imaginar el futur parc. Una celebració on els participants varen reconéixer l'espai, visqueren la grandària del buit existent i imaginaren les possibilitats que presenta.

Entre música, castells inflables i refrigeris, estiguérem informant del procés particiPARC, de les conclusions parcials dels tallers realitzats, i de l'avantprojecte existent. Al punt d'informació també es recolliren enquestes dels assistents com a última presa de dades, donat que eixe dia es tancaven tant l'enquesta general del tríptic com l'específica de l'exposició a la casa de la cultura.

A més els veïns i veïnes, com a acte simbòlic, deixaven els seus noms penjant de la tanca, reclamant que ja formen part del futur parc. I com a record, es portaven una xapa del procés i una planta. Així la vegetació eixia del parc en les mans de la gent per tornar, esperem, en un futur pròxim.

Amb la festa conclou les aportacions del veïnat, recollirem i processarem tota la informació arreplegada i el pròxim 6 de juliol es presentaran a la casa de la cultura les conclusions del particiPARC.
Us esperem!

Equip coordinador particiPARC
 
      




No hay comentarios: